Меню Затваряне

Доставка и плащане

Всички доставки се извършват с куриерски фирми Еконт или Спиди по избор до офис или до адрес.

Цена на доставката се калкулира от съответно избраната от вас куриерска фирма.
Подробно калкулиране на цената е възможно да направите на сайтът на всяка от куриерските фирми след уточняване на размери и тегло с наш сътрудник по телефонът или имейл.

Тарифи на куриерска фирма Спиди Еконт : https://www.econt.com/services/shipment-price
Тарифи на куриерска фирма Спиди : https://services.speedy.bg/calculate/

Доставките се извършват както следва :

(1) Със срок до 1 работен ден от дата на поръчка при изрично желание на клиента и приемайки условието поръчката да се изпрати от адреса на дружеството, като клиента заплаща всички допълнителни разходи по доставката .
(2) Със срок до 3 работни дни от датата на поръчката.
(3) Със срок до 5 работни дни за периодите  1.Ноември  до  1. Февруари   и    1.Юни  – 31.Август
(4) Със срок от 5 до 10 работни дни когато поръчката е строго индивидуална и се налага доставка на 1 или повече материала за изработка на поръчката.

Потребителят няма право да се откаже от договора в случай че предмет на същия са: стоки, изработени по индивидуална поръчка на потребителя каквито са част от стоките  в онлайн магазина www.studiodariya.com

Съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, за същите Потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок)Потребителя е длъжен да вземе поръчката си в срок определен от куриерската фирма за допустим  от датата на поръчката, ако не я вземе www.studiodariya.comима право да уведоми обществото посредством групи за Некоректни потребители в социалните мрежи относно некоректноста на въпросния потребител .